O nama

vision-group-09

Naša priča

VISION GROUP D.O.O.

Tvrtka s višegodišnjim iskustvom u sektoru građevinarstva. 
Profesionalno osoblje i radni strojevi koji će vašu gradnju učiniti bržom i sigurnijom. Nudimo usluge iskopa, rušenja, odvoza i projektiranja koje je naš tim usavršavao godinama.  Uz to nudimo i uslugu postavljanja opločnika te hortikulture. 
Visoka profesionalnost i moderni veliki strojevi na usluzi malim projektima!  

Što nudimo

Razumijemo vaše potrebe i nudimo brzinu, pouzdanost i sigurnost. Na tržištu su veliki strojevi rezervirani za velike projekte, no Vision Group upravo zato sa svojom se modernom mehanizacijom odlučio okrenuti manjim projektima, vašim projektima. 

Naše usluge

PROJEKTIRANJE

Bez jasne vizije i pretakanja ideje u projekt niti jedna želja neće biti ostvariva. Upravo zato Vision group nudi usluge projektiranja. Projektiramo statiku i izračunavamo potrebnu armaturu. S vama od prvog do zadnjeg projekta, od trenutka ideje do trenutka realizacije.

ISKOP

Uklanjamo dio tla potrebnog da bi se izgradila građevina. Služimo se vrhunskim strojevima kako bi iskope izveli brzo i efikasno. Obavljamo površinske, široke, okomite te tunelske iskope.

RUŠENJE

Nudimo uslugu kompletnog i djelomičnog rušenja raznih objekata. U mogućnosti smo kompletno usitniti otpad radi njegovog što lakšeg zbrinjavanja. Kod rušenja objekata iskustvo i profesionalnost od iznimne je važnosti.

ODVOZ

Nakon sanacije objekta ili kod dovoza potrebnog materijala važno je osigurati pouzdan prijevoz. Vision Group vaš je partner na svakom koraku relizacije željenog projekta.

FASADE

Želite li novu fasadu ili obnoviti postojeću? Nudimo vam oboje i to po rješenju kakvo najbolje odgovara vašim potrebama. Kvalitetna i dugotrajna rješenja.

POSTAVLJANJE OPLOČNIKA

Na koncu svake gradnje dolazi postavljanje opločnika. Vision Group brzo i kvalitetno postavlja rubnjake, opločnike, kanalice, vrtne stepenice - kako bi vaša građevina dobila siguran put koji zaslužuje.

KLJUČ U RUKE

Bez obzira o kojem se projektu radi Vision Group tim prati vas od početka do kraja u realizaciji vaše ideje, po sistemu ključ u ruke.

Obratite nam se s povjerenjem

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

Scroll to Top